Nieuwe opleidingen pedicure voor volwassenen van start

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
In september en oktober start Bedrijfsopleidingen van het Beauty College in Utrecht met pedicure-opleidingen. De opleidingen worden verzorgd in samenwerking met Amice Opleidingscentrum.

Bewegen, gezonde voeding en ontspanning zijn belangrijk voor een gezond leven. Pedicurebehandelingen dragen bij aan de gezondheid en mobiliteit van mensen. Bij het Beauty College gaat het naast uiterlijke verzorging ook om opleidingen en behandelingen die zorgen dat mensen mobiel blijven of minder klachten ervaren, zoals voetzorgbehandelingen.

Opleidingen 

De opleiding pedicure van 38 weken vindt plaats op zaterdagmorgen en start 12 september 2020. Er start ook een groep op zaterdag 31 oktober 2020. De lesochtenden worden langer, namelijk van 9.00 tot 13.00 uur, waardoor deze brancheopleiding in 32 weken nog voor de zomer van 2021 afgerond kan worden. De opleiding medisch pedicure van 28 weken vindt plaats op woensdagavond en start 9 september 2020.

Met eerder behaalde certificaten zijn vrijstellingen mogelijk om de opleiding in te korten. De bedrijfsopleidingen van ROC Midden Nederland vormen een onderdeel van Leven Lang Ontwikkelen. Met de pedicure en medisch pedicure opleidingen biedt ROC Midden Nederland werkenden en werkzoekenden kansen om hun kennis en vaardigheden te (blijven) ontwikkelen. Daarmee houden ze de regie op hun loopbaan en hun leven zodat ze zich kunnen blijven ontplooien en hun eigen keuzes kunnen maken. Nieuwe opleidingen pedicure

Samenwerking met Amice Opleidingscentrum

Partner van het ROC is Amice Opleidingscentrum uit Barneveld, een opleidingsinstituut met 30 jaar ervaring op het gebied van schoonheidsverzorging-, pedicure-, massage- en leefstijlopleidingen. Amice heeft naast de branche-erkenning van ProVoet/Bravo ook als particuliere school de erkenning van de Minister van Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen.

Meer informatie vind je hier: https://bedrijfsopleidingen.rocmn.nl/beauty