Beursorganisatie ASWS presenteert beursopstelling ‘nieuwe stijl’ voor de Vakbeurs Pedicure & Beauty op zaterdag 24 en zondag 25 oktober."/>

VoetVak+ op Vakbeurs Pedicure & Beauty

24 & 25 oktober / Expo, Houten
‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Beursorganisatie ASWS presenteert beursopstelling ‘nieuwe stijl’ voor de Vakbeurs Pedicure & Beauty op zaterdag 24 en zondag 25 oktober.

De beursorganisatie houdt zich streng aan de richtlijnen van het RIVM. Dit resulteert onder andere in brede gangpaden voor anderhalve meter afstand, verruiming van de openingstijden, desinfectiemiddelen, digitale registratie en het ondertekenen van een gezondheidsverklaring.

Vanwege de corona crisis is de VTV van april 2020 doorgeschoven naar 2021 maar de lezingen die zouden worden gehouden en waarvoor accreditatie punten worden gegeven, zijn te volgen op deze Vakbeurs Pedicure in oktober. ProCert heeft de vakbeurs geaccrediteerd met 3 punten. Voor het complete lezingen en presentatie programma, kijk op www.asws.nl

VoetVak+-lezing over Echografie van voet- en enkelpathologie

Podoloog Robert Wonink is bij onze lezers bekend van de rubrieken Voet & Enkel en Podologie. Hij houdt op de vakbeurs een lezing waarin hij je laat kennismaken met echografie van voet- en enkelpathologie.

In deze lezing laat Robert je meekijken ‘in de voet’ met een echo bij de top 5 problemen.

  • Details echografisch beeld
  • Afwijkend van gezond, pathologie in beeld
  • Typisch reumatische problemen in beeld
  • Injectie met medicatie in ontstoken gewricht
  • Conclusie: wat kan je in beeld brengen in de voet en enkel?

 

Door deze lezing krijg je als pedicure een breder idee over pijnlijke aandoeningen en over functiebeperkingen en leer je ook dat er veel afwijkingen zijn die geen klachten geven. Robert legt alles zo duidelijk uit dat iemand die nog nooit een echo gezien heeft, de beelden toch gewoon snapt. Hij is een ervaren docent en kan als geen ander medisch jargon uitleggen met een glimlach en dat maakt het ook weer extra leerzaam!

Robert houdt de lezing op zaterdag en op zondag. Van 12.45 tot 13.15 uur en opnieuw van 13.50 tot 14.20 uur. Je hebt dus vier keer kans om naar Robert te komen luisteren en kijken.

VoetVak+ op de beurs

Ook is VoetVak+ op deze beurs aanwezig met een stand. Je vindt ons bij standnummer 21, schuin tegenover de in/uitgang van de ruimte waar de Masterclass en lezingen worden gegeven. Kom vooral langs voor een praatje – op gepaste afstand – met de redactie en/of voor een (extra) exemplaar van VoetVak+, MassageMagazine of ProfNail. 

Vakbeurs Pedicure & Beauty

Benieuwd naar de exposanten? Kijk dan op www.asws.nl voor alle informatie en bestel online je entreebewijs. ProVoet ondersteunt de Vakbeurs en geeft haar leden ook dit jaar weer een korting van twee euro op de entreeprijs van 12,50 euro. Deze korting geldt alleen bij aankoop van een digitaal entreebewijs. 

Om de drukte te vermijden zijn de openingstijden verruimd naar 9.00 uur tot 18.00 uur op beide dagen. 

Let op: omdat niet iedereen tegelijk toegelaten kan worden, is het belangrijk om je bezoek te registreren en een tijdslot te reserveren.

Benieuwd hoe ruim de opstelling zal zijn? Kijk dan hier: