Heb je tijdens de opleiding al een keer een ingegroeide of ingroeiende teennagel behandeld? Om vervolgens je eigen praktijk te starten en dat blijkt dat er heel veel mensen met een ingroeiende of echt ingegroeide teennagel bij je komen?"/>

Seminar Ingroeiende/ingegroeide teennagel

9 maart, 2019 / NBC Congrescentrum Nieuwegein

Heb je tijdens de opleiding al een keer een ingegroeide of ingroeiende teennagel behandeld? Om vervolgens je eigen praktijk te starten en dat blijkt dat er heel veel mensen met een ingroeiende of echt ingegroeide teennagel bij je komen?

Je gaat met klamme handjes aan de slag, in de hoop dat je het goed doet….maar zou er toch graag meer over willen weten. Want wat is de oorzaak van dit probleem? Dat kan per cliënt erg verschillen. Het is dan heel belangrijk om de oorzaak te achterhalen.

Tijdens dit seminar worden handvatten gegeven en wordt getoond op welke manieren jij als pedicure de ingroei van nagels aan kunt pakken. Ook de manieren van drukvrij leggen, beugels en adviezen ter voorkoming van herhaling horen daarbij. En wat gebeurt er eigenlijk als je iemand toch moet doorverwijzen naar een arts? Wat doet die dan aan dit probleem?

ASWS organiseert op 9 maart 2019 in het NBC Nieuwegein een seminar over dit onderwerp met Tineke de Beer als dagvoorzitter.

Accreditatiepunten zullen te zijner tijd bij ProCERT aangevraagd worden.

https://www.asws.nl/congressen/seminar-2018