In je praktijk zie je veel verschillende voeten waarbij op typische plaatsen eeltvorming, likdoorns of zelfs wonden dreigen te ontstaan. Ook zie je voeten die van vorm veranderen, ofwel bij het ouder worden, ofwel ten gevolge van ziektebeelden. "/>

Masterclass: Platvoet of platte voet

24 en 25 oktober / Expo, Houten
‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

In je praktijk zie je veel verschillende voeten waarbij op typische plaatsen eeltvorming, likdoorns of zelfs wonden dreigen te ontstaan. Ook zie je voeten die van vorm veranderen, ofwel bij het ouder worden, ofwel ten gevolge van ziektebeelden.

In de nieuwe interactieve Masterclass zal Margreet van Putten, op zaterdag 24 en zondag 25 oktober in Expo Houten aan de hand van vier casussen de voetvorm en de gevolgen van veranderingen in de voetvorm bespreken. 

Verschil tussen een platvoet en een platte voet

De achtergrond van ‘wat is het verschil tussen een platvoet en een platte voet’ zal eerst uitgelegd worden. Daarna worden op interactieve wijze de vier casussen uit de dagelijkse praktijk besproken. Je leert hoe je eenvoudige testjes kunt uitvoeren en ook wat advies kan zijn over schoenen, het voorkomen van pijnlijke eeltvorming of wonden bij bepaalde aandoeningen.

Elke casus heeft een geheel andere achtergrond. Je expertise zal toenemen als je deze Masterclass gevolgd hebt, waardoor je jouw cliënten nog beter kunt helpen.

De casussen die besproken zullen worden:

  1. Een dame van 55 jaar met een soepele platvoet
  2. Een jongeman met een stijve platte voet
  3. Een platvoet ten gevolge van chronische ziekte (diabetes, reuma, oncologie)
  4. Een platvoet die op latere leeftijd ontstaat

Ook na deze Masterclass is de samenvattingskaart beschikbaar.

Extra

Heb je een vraag over een klant met een platvoet of platte voet, dan kun je jouw vraag (graag kort en bondig), bij voorkeur met de foto van de voeten van de klant, mailen naar asws@asws.nl. Margreet van Putten zal dan deze casus dan meenemen in de Masterclass òf je krijgt van haar persoonlijk antwoord.

Inschrijven

Schrijf je in via www.asws.nl/congressen. Na deze masterclass bezoek je zonder extra kosten de Vakbeurs Pedicure & Beauty. De Masterclass wordt gehouden van 09.30 tot 12.30 uur. Er zijn accreditatiepunten bij ProCERT aangevraagd.