De achtste editie van het International Symposium on the Diabetic Foot zal in 2019 van 22 tot en met 25 mei plaatsvinden in Den Haag."/>
‹ Terug naar overzicht

Geplaatst op:

De achtste editie van het International Symposium on the Diabetic Foot zal in 2019 van 22 tot en met 25 mei plaatsvinden in Den Haag.

Al sinds 1991 is dit de grootste en meest invloedrijke bijeenkomst op het gebied van complicaties aan de onderste extremiteit bij mensen met diabetes mellitus. Experts zullen de laatste ontwikkelingen en innovaties bespreken tijdens state of the art lezingen, minisymposia en interactieve workshops, relevant voor de dagelijkse praktijk.

Er komt een breed scala aan onderwerpen aan bod, zoals resultaten van recente trials, sensor technologie, nieuwe ontwikkelingen in preventie en schoeisel, nieuwe inzichten bij perifeer vaatlijden, gestoorde wondgenezing bij diabetes en de implicaties hiervan voor behandeling, infectie diagnostiek en behandeling, kwaliteit van leven en de visie van de patiënt.  

Tenslotte wordt de laatste versie van  de internationale richtlijnen over het management van de diabetische voet gepresenteerd.

https://diabeticfoot.nl/