Doe je mee? Ben je op vakantie, ga je nog op vakantie (in je achtertuin), ben je al op vakantie geweest en heb je zin om mee te doen aan onze fotowedstrijd? Stuur ons dan jouw foto!"/>

Fotowedstijd VoetVak+

tot en met 15 september 2019 / redactie@voetvakplus.nl
‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Doe je mee? Ben je op vakantie, ga je nog op vakantie (in je achtertuin), ben je al op vakantie geweest en heb je zin om mee te doen aan onze fotowedstrijd? Stuur ons dan jouw foto!

Hoe het werkt: stuur ons jouw foto (of die van je partner, kinderen, noem maar op) waarvan jij denkt dat die niet zal misstaan als coverfoto van VoetVak+.

Let op: de foto moet ook beschikbaar zijn in hoge resolutie (minimaal 1 MB) voor het geval wij beslissen dat jouw foto ‘coverwaardig’ is.

Wat mag er op de foto? 

Jouw voeten, die van je partner, die van je kinderen, die van de buurvrouw, die van je favoriete cliënt….noem maar op. Check voor de zekerheid een paar covers van VoetVak+ zodat je ziet wat de beeldverhouding zo ongeveer dient te zijn (we moeten nog wel ruimte hebben om de titel en aankeilers op de cover te plaatsen). Het dient een staande (↕) foto te zijn, geen liggende (↔).

Cover VoetVak+ editie 3

Niet perse zomers

Verder: jouw foto hoeft niet perse zomers te zijn. Wie weet heb je nog een geweldige winterse foto of een prachtige herfstfoto. Wie weet ben je of ga je helemaal niet op vakantie….geen probleem, dan maak je toch gewoon een foto van je eigen voeten in je praktijk of in je tuin?

Cover VoetVak+ editie 2, 2019

Rechtenvrij

Heel belangrijk: de foto dient rechtenvrij te zijn, dat betekent dat – als de foto niet van jouw hand is – je permissie hebt om deze foto in te sturen. Bijvoorbeeld: iemand anders heeft de winnende foto gemaakt, in samenwerking met jou, dan dient deze persoon toestemming te hebben gegeven voor de publicatie van deze foto. Of: jij hebt van iemand een foto gemaakt en deze persoon is herkenbaar in beeld gebracht. Dan dien je wel de toestemming van deze persoon te hebben voor het gebruik en plaatsing van deze foto.

Wat win je? 

Als de foto van voldoende kwaliteit is, zullen we deze foto gebruiken voor de cover van VoetVak+. Daarmee win je – naast eeuwige roem – een reportage over je praktijk in VoetVak+.

En verder?

Sowieso zullen we contact met je opnemen voordat we overgaan van het plaatsen van de foto. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Nogmaals: stuur svp alleen foto’s in met een hoge resolutie (minimaal 1 MB), anders wordt deze korrelig bij plaatsing in/op VoetVak+. Stuur je foto naar: redactie@voetvakplus.nl, graag met vermelding van je naam, adres en telefoonnummer en eventueel een korte beschrijving van waar, wanneer en door wie deze foto is gemaakt. Insturen kan tot en met 15 september 2019.

Succes!!!!!