Voor inwoners van het oosten van Nederland is Düsseldorf veelal dichterbij dan Utrecht. Ook vanuit Amsterdam is Düsseldorf prima aan te rijden. En laat daar nou net een van de grootste beautybeurzen plaatsvinden. Van 29 tot en met 31 maart is het weer zover: Beauty Düsseldorf, dit jaar voor het eerst in vijf hallen."/>

Beauty Düsseldorf

29 t/m 31 maart 2019 / Messe Düsseldorf

Voor inwoners van het oosten van Nederland is Düsseldorf veelal dichterbij dan Utrecht. Ook vanuit Amsterdam is Düsseldorf prima aan te rijden. En laat daar nou net een van de grootste beautybeurzen plaatsvinden. Van 29 tot en met 31 maart is het weer zover: Beauty Düsseldorf, dit jaar voor het eerst in vijf hallen.

Cosmetica, alles voor nagels en voeten, wellness en spa, je vindt het op deze beurs. Het praktijkgeoriënteerde vakprogramma telt maar liefst rond de 130 evenementen. Naast de verschillende lezingen en presentaties leveren de speciale thema’s je tips, tricks en inspiratie voor de dagelijkse praktijk.

De afgelopen editie heeft de beursorganisatie met de ‘Beauty Web S@Lon’ de segmenten digitalisering en sociale media al onder de aandacht gebracht. Deze gratis workshops rond de thema’s internet, sociale media en online marketing zullen ook in 2019 in hal 10 worden aangeboden.

Nagels

In hal 12 vindt je binnen het segment Nail de trendkleuren van het seizoen, ook tonen de exposanten je de huidige trends, nieuwe technieken en producten, en hand- en nagelverzorgingsconcepten. Het complete spectrum van de branche is hier te vinden: gelverwerking, airbrush en nail art, verzorgingssystemen voor natuurlijke nagels, uv-uithardingslampen en nog veel meer.

Voetverzorging

In hal 9 vind je vakinformatie voor voetverzorging. Voor medische en cosmetische voetverzorgers is deze beurs een bijzonder prettig evenement met een omvangrijk aanbod voor voetverzorging met voet- en nagelverzorgingsproducten, technische apparatuur, praktijkinrichting en hygiëneproducten. De op de praktijk afgestemde presentaties bij het Treffpunkt Fuß, die door de gediplomeerde podologe en branche-expert Mechtild Geismann worden georganiseerd, richten zich op de belangrijkste ziektebeelden rond de voet en andere vraagstukken waarmee podologen en pedicures regelmatig geconfronteerd worden. Misschien fijn om te weten: je hoeft je niet van te voren aan te melden voor de verschillende presentaties, deze worden ook gedurende de hele dag gegeven. De speciale tentoonstelling ‘Ergonomie beim podologischen Hausbesuch’, wordt dit jaar in samenwerking met het Duitse centrale orgaan voor podologen en pedicures georganiseerd.

De beurs is uitsluitend voor vakbezoekers toegankelijk. Je kunt je vooraf op www.beauty-international.com/2130 registeren. Na registratie kunnen eTickets worden aangeschaft tegen een gereduceerd tarief. Bij de prijs van een ticket is alles inclusief: het bezoek aan de beurs, deelname aan het vakprogramma, garderobe- en bagagedepot, beursgids, kinderopvang en het openbaar vervoer in de regio Düsseldorf.

Beauty Düsseldorf vindt plaats van vrijdag 29 tot en met zondag 31 maart 2019. Meer informatie vind je op: www.beauty-international.com