Zet je ‘m vast in je agenda? Van 6 tot en met 8 maart 2020 vindt Beauty Düsseldorf plaats. Dè ontmoetingsplaats voor experts en professionals op het gebied van cosmetica, nail, voet, en wellness & spa. Je vindt er weer een compleet aanbod van nieuwe producten, verzorgingsconcepten, moderne behandelingen, wetenschappelijke inzichten en innovaties van 1.500 exposanten en merken, gepresenteerd in vijf hallen. "/>

Beauty Düsseldorf - Der Fuss

6 t/m 8 maart / Messe Düsseldorf
‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Zet je ‘m vast in je agenda? Van 6 tot en met 8 maart 2020 vindt Beauty Düsseldorf plaats. Dè ontmoetingsplaats voor experts en professionals op het gebied van cosmetica, nail, voet, en wellness & spa. Je vindt er weer een compleet aanbod van nieuwe producten, verzorgingsconcepten, moderne behandelingen, wetenschappelijke inzichten en innovaties van 1.500 exposanten en merken, gepresenteerd in vijf hallen.

Alles over Voet en Wellness & Spa vind je in hal 9 met een uitgebreide vak- en bijscholingsprogramma bestaande uit onafhankelijke basiskennis en de nieuwste ontwikkelingen. Op het podium van trefpunt Voet, Nail, Wellness & Spa informeren sprekers je over actuele trendthema’s en geven ze belangrijke tips voor de dagelijkse praktijk. 

https://www.beauty.de/