Beauty Düsseldorf is de toonaangevende vakbeurs op het gebied van cosmetica, nail, voet, wellness & spa. Maar liefst 55.000 nationale en internationale vakbezoekers kunnen zich verheugen op een compleet aanbod van nieuwe producten, verzorgingsconcepten, moderne behandelingen, wetenschappelijke inzichten en innovaties van 1.500 exposanten en merken, gepresenteerd in vijf hallen. "/>

Beauty Düsseldorf 2020: Het beste voor voeten

18 t/m 20 september / Messe Düsseldorf
‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Beauty Düsseldorf is de toonaangevende vakbeurs op het gebied van cosmetica, nail, voet, wellness & spa. Maar liefst 55.000 nationale en internationale vakbezoekers kunnen zich verheugen op een compleet aanbod van nieuwe producten, verzorgingsconcepten, moderne behandelingen, wetenschappelijke inzichten en innovaties van 1.500 exposanten en merken, gepresenteerd in vijf hallen. 

Der Fuss in hal 9 biedt alles wat te maken heeft met voetverzorging, apparatuur en producten. Je vindt er meer dan 140 exposanten en merken met een uitgebreid aanbod aan producten voor de podotherapeutische praktijk en cosmetische voetverzorging. Naast voet- en nagelverzorgingsproducten zal de focus liggen op apparatuur en praktijkinrichting. Daarnaast zullen experts van het Treffpunkt Fuß gedetailleerde inzichten geven in actuele podologische, professionele beleids- en bedrijfsmatige vraagstukken.

Presentaties

De praktijkgerichte presentaties worden georganiseerd door podoloog en branche-expert Mechthild Geismann, zijn gericht op de meest voorkomende ziektebeelden van de voet en andere vraagstukken waarmee voetverzorgers dagelijks worden geconfronteerd. De speerpunten van het specialistische programma voor de aankomende editie omvatten de toekomst van de voetzorg, het tekort aan specialisten, plastische voetchirurgie, de behandeling van diabetisch voetsyndroom, brace-technieken en therapieën.

Messe Düsseldorf , der Fuss

Praktijkgerichte opleidingen

In hal 9 is er aandacht voor opleiding en scholing. Zes opleidingsinstituten zullen er hun praktijkgerichte opleidings- en bijscholingsprogramma’s presenteren. Met name jonge bezoekers krijgen de gelegenheid om een overzicht te krijgen van alle opleidingen die door de scholen voor voetverzorging worden aangeboden en om er de benodigde informatie te vinden.

De beurs vindt plaats van 18 tot en met 20 september 2020. Alles over Voet en Wellness & Spa vind je in hal 9.

Bezoekers dienen zich voorafgaand aan het kopen van een entreekaart als vakbezoeker te legitimeren. Je kunt je van tevoren registreren via: www.beauty-duesseldorf.com

Messe Düsseldorf , der Fuss