Beauty Days 2019

19, 20 en 21 januari 2019 / Evenementenhal Gorinchem

Beursorganisator Easyfairs Evenementenhal maakt bekend dat Vakbeurs Uiterlijke Verzorging verder gaat onder de nieuwe naam Beauty Days.

Naast de naamswijziging wordt ook het concept op een aantal punten aangepast naar de wensen vanuit de branche. Zo is de huisstijl inclusief het logo vernieuwd, komt er meer beleving op de beursvloer en wordt de editie in Hardenberg een tweedaags event. De editie in Gorinchem blijft drie dagen.

“Beauty Days blijft zich positioneren als het inkoopmoment voor de beautyprofessional in Gorinchem en Hardenberg met de gastvrijheid en laagdrempeligheid die de branche van ons gewend is. We vonden echter wel dat de beurs toe was aan een opfrissing qua naam en uitstraling. Het doel van deze vernieuwingen is een professionelere uitstraling te creëren en een kwaliteitsslag te maken. Hierdoor moet het voor beautyprofessionals aantrekkelijk zijn en blijven om onze events te bezoeken”, zegt Corine Visser, Head of Events van Easyfairs Evenementenhal.

Het concept wordt uitgebreid met meer lezingen, demonstraties, workshops en wedstrijden gebaseerd op onderwerpen die bezoekers zelf hebben aangegeven. Alle programma-onderdelen zijn praktisch ingericht zodat de opgedane kennis direct kan worden toegepast in de eigen salon of praktijk. De focus blijft op de vijf segmenten uit de beautybranche: schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, pedicures, masseurs en visagisten.

Nieuw: de ‘Studeerkamer’

In de ‘Studeerkamer’ vinden dagelijks interessante lezingen plaats waarbij de focus ligt op het verbreden van vakkennis. Zo vertelt Ilona van Schaijik-Weites (Eet en Leef Schiedam) over ontstekingsgevoeligheid en wondgenezing van de huid om de klant beter te bedienen. Daarnaast deelt zij informatie over het belang van Vitamine D en wat de effecten hiervan op de huid zijn. Kathleen Kay (Kathleen Kay Cosmetics) legt uit over de positieve werking van levende klei. International trainer Ahmet Turkkani vertelt beautyprofessionals de do’s and dont’s bij huidproblemen.

Masterclasses in de ’Huiskamer’

In de ‘Huiskamer’ worden lezingen gegeven door onder andere Wolfgang Peppmeier, hij gaat in op het makkelijker, prettiger en gelukkiger leven door meer jezelf te zijn én het anders denken en werken. In de ‘Huiskamer’ wordt op een laagdrempelige manier ingegaan op ondernemerschap en persoonlijke ontwikkelingen in de breedste zin van het woord.

Competition Nail It

Op het gebied van nagelstyling vinden er wedstrijden plaats. Op een groot podium kunnen bezoekers live meekijken met ‘Competition Nail It’ waar vele nationale en internationale nagelstylisten strijden om het Nederlands Kampioenschap.

De eerste editie van Beauty Days Gorinchem is op 19, 20 en 21 januari 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. De beurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur en de toegang is vanaf 16 jaar. Beautyprofessionals kunnen hun tickets aanvragen via www.beauty-days.nl.