Beauty Trade Festival

28, 29, 30 september / Jaarbeurs, Utrecht
‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Op 28, 29 en 30 september verandert de Utrechtse Jaarbeurs wederom in een bruisend festivalterrein waar je op een relaxte manier alles vindt uit de beauty branche.

Door een upgrade met nieuwe festivalonderdelen wordt het event dit jaar completer dan ooit. Van één hal is het festival in drie jaar tijd al uitgeroeid naar twee hallen.

Nieuw dit jaar is het jubileumcongres Beauty & Skin powered bij BTP en ANBOS dat op maandag 30 september tijdens Beauty Trade Festival zal plaatsvinden. Dit congres is een samenwerking van ANBOS en leveranciersvereniging Beauty Trade Professionals die beide dit jaar wat te vieren hebben: zo bestaat de ANBOS 70 jaar en viert de Beauty Award – dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten georganiseerd door de BTP – haar 10-jarig jubileum. Het congres belooft dan ook een feestelijk spektakel te worden met hoogwaardige lezingen en sessies, meet & greets met sprekers en uiteraard een gezellige borrel.

Nail Award

De Make-up Awards zijn inmiddels een fenomeen in de beauty branche. De Nail Award is nieuw, op zaterdag 28 september zal deze vakwedstrijd voor nagelstylisten gehouden worden op de main stage van het festival. Een dag later worden op diezelfde locatie de Make-up Awards uitgereikt.  

Demo time

Op de zaterdag en zondag kom je bovendien ogen en oren tekort door alle verschillende demo´s en presentaties. Je ziet dan allerlei nieuwe vakinhoudelijke ontwikkelingen op het gebied van gezichts- en lichamelijke verzorging, apparatuur, make-up  en nagelstyling. Maar ook is er volop aandacht voor bedrijfsmatige zaken zoals bedrijfsvoering, marketing en social media.

Gevarieerde line up

 Ook dit jaar zijn er zes beauty stages, waarvan er twee volledig aan nagels worden gewijd. Op deze podia praten vooraanstaande sprekers je bij over de nieuwste trends op jouw vakgebied via een gevarieerde line up van beauty acts en  lezingen.

Kaarten zijn vanaf eind juni online te bestellen via www.beautytradefestival.nl.