Op zaterdag 21 september organiseert ASWS voor de veertiende keer het PedicureCongres in het NBC te Nieuwegein. Dit jaar is het thema ‘Voeten op leeftijd’. "/>

PedicureCongres 2019: Voeten op leeftijd

21 september / NBC te Nieuwegein
‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Op zaterdag 21 september organiseert ASWS voor de veertiende keer het PedicureCongres in het NBC te Nieuwegein. Dit jaar is het thema ‘Voeten op leeftijd’.

Margreet van Putten kijkt samen met jou welke problemen, maar vooral ook oplossingen er zijn om oudere cliënten prettig te laten lopen en dus een betere kwaliteit van leven te geven. In alle lezingen staat het werk van de voetverzorger centraal, niet alleen in de eigen praktijk, maar ook daarbuiten. Samenwerken in de gezondheidszorg wordt steeds belangrijker en dat is de rode draad van dit congres, naast de cliënt met ‘voeten op leeftijd’.  

Margreet van Putten verzorgt de inhoud en ASWS verzorgt de complete dag, inclusief lunch. Het PedicureCongres kost 129 euro (ex. btw) inclusief koffie/thee en lunch. Wie zich digitaal inschrijft krijgt direct vijf euro korting bij online betaling.

Accreditatiepunten zijn aangevraagd bij ProCERT.

www.asws.nl