Veel voordelen voor abonnees van VoetVak+:

  1. Je ontvangt VoetVak+ 8 keer per jaar en bent steeds als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en noviteiten op het gebied van pedicure en voetverzorging.
  2. In ieder nummer vind je 'need to know' vakinformatie, tips, inspirerende ideeën om meer te halen uit je pedicurepraktijk. De nieuwste behandelingen en technieken, succesvolle praktijkconcepten, ideeën om nieuwe klanten te krijgen, de nieuwste producten, zakelijk advies en gedegen achtergrondinformatie.
  3. In ieder nummer maak je kans op de nieuwste voetverzorgingsproducten in de rubriek 'Cadeautje van VoetVak+'.
  4. 30% korting op eerder verschenen nummers van VoetVak+ en overige beauty vakbladen.
  5. Blijvende 30% korting op het tarief voor een vermelding als pedicure in de meest bezochte online beautygids voor het werven van nieuwe klanten.
  6. Forse korting op de entreeprijs van de belangrijkste beautybeurzen. De voor- en najaarsbeurs in Utrecht (€ 15,- i.p.v. € 26,-), en de Estetika beurs in Brussel (€ 13,- i.p.v. € 40,-).
  7. Korting op alle producten uit onze online shop door het sparen van 1 € BeautyZegels.
  8. Korting op de nieuwste vakboeken uit onze uitgebreide online shop.
  9. Je kunt deelnemen aan ons Forum waarin je een probleem kunt voorleggen.
Ook abonnee worden? Deze maand uitzonderlijke korting van 30%.

Bijblijven in je vak?

Mis geen nummers van jouw vakblad!

Blijf als professional in de uiterlijke verzorging op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vak. Ter introductie krijg je 30% korting voor een abonnement op het meest gelezen vakblad in je branche. Kies jouw vakblad:

Esthéticienne

Esthéticienne is hét vakblad over de schoonheidsverzorging en cosmetica voor beautyprofessionals in Nederland en België! Dit inspirerend vakblad verschijnt maandelijks en geeft uitgebreide, op de dagelijkse praktijk gerichte need to know vakinformatie voor een optimale bedrijfsuitoefening. Onderwerpen als huidverzorging, schoonheids- behandelingen, ipl, dermabrasie, dermatologie, sales, massagetechnieken, cosmetische werkstoffen, aromatherapie, make-up en rendabele salonexploitatie en bedrijfsvoering komen in vrijwel ieder nummer aan de orde.

Prof Nail

Prof Nail is het meest gelezen vakblad voor nagelstylisten in Nederland en België. Tien keer per jaar brengt Prof Nail actueel nieuws en vakinformatie voor het optimaal uitoefene van je vak. In ieder nummer vind je de meest unieke en trendy naildesign, nagelstyling en nail art. Prof Nail is een informatief, innovatief en inspirerend vakblad voor iedere nagelstyliste. Ben je werkzaam in de nagelbranche of een van de aanpalende vakgebieden, dan kan je dit vakblad absoluut niet missen.

VoetVak+

VoetVak+ is het veelzijdige en inspirerende vakblad op het gebied van voetverzorging en pedicure. Het verschijnt acht keer per jaar en richt zich op pedicures en podologen die in hun vakgebied op de hoogte willen blijven. Ook voor schoonheidsspecialisten en nagelstylisten die hun pakket behandelingen willen uitbreiden met (cosmetische) voetverzorging. VoetVak+ biedt praktische, vakgerichte informatie over voetverzorging. Onderwerpen als pedicuretechnie-
ken, reflexzonetherapie, voet- en beenmassages, podotherapie en cosmetische en decoratieve voetverzorging komen in elk nummer aan de orde.

Massage Magazine

Massage Magazine is hét vakblad voor wellness- en massagetherapeuten. Het verschijnt zes keer per jaar en heeft . De brede oriëntatie staat borg voor een verrassend gevarieerde inhoud, informatief en inspirerend voor alle disciplines in de massagewereld. Lezers kunnen hun kennis verbreden en verdiepen en tegelijk tal van ideeën opdoen voor nieuwe technieken en therapieën. Daarbij komen vanzelfsprekend ook de technische en medische aspecten van het vak regelmatig aan de orde. Bent u werkzaam in de massagebranche of een van de aanpalende vakgebieden, dan kunt u dit vakblad absoluut niet missen.

StyleVision Magazine

StyleVision Magazine is het vakblad voor professionals in make-up, visagie én haarmode. Het komt acht keer per jaar uit. De redactie biedt een up-to-date overzicht van de komende internationale trends, de nieuwste producten, de meest doordachte technieken en de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Praktische informatie, die bijdraagt tot een optimale beroepsuitoefening. Lezers zijn werkzaam bij theater- en tv- producenten, kapsalons, modellenbureaus, in de filmindustrie en de reclamewereld, maar ook in schoonheidssalons, beautyfarms, parfumerieën, kapsalons en fotostudio's.

Hair Magazine

Hair Magazine is het twaalf maal per jaar verschijnende engelstalige haarmodetijdschrift met de laatste trends op internationaal haarmodegebied. Een tijdschrift dat niet mag ontbreken op de leestafel. Hair Magazine is voor iedereen die zich in Nederland of België beroepsmatig bezighoudt met haarmode: kappers, stylisten en medewerkers van kapsalons en beautysalons.