Welkom bij VoetVak+ , het onafhankelijke vakblad voor voetverzorgers die méér willen. De redactie werkt deze informatieve site regelmatig bij, zodat je hier altijd actuele informatie over je vak kunt vinden.

In de rubriek In dit nummer vind je een overzicht van de onderwerpen in het meest recente nummer van het vakblad VoetVak+. In Nieuws lees je het laatste nieuws uit de voetverzorgingsbranche. Op zoek naar meer informatie over voetverzorging? Kijk dan op de pagina Links , met geselecteerde sites voor de voetverzorgingspraktijk. Het Forum is hét digitale platform van de beautybranche. Praat mee en wissel ervaringen en tips uit. Hier vind je ook Vraag & Aanbod advertenties en de Vacaturebank . In de rubriek Producten presenteren we nieuwe producten op het gebied van voetverzorging . In de ServiceShop kun je snel en voordelig losse nummers of tijdloze en actuele vakboeken bestellen, geselecteerd door de redactie. Nog geen abonnement op VoetVak+? Neem dan nu online een Kennismakingsabonnement op VoetVak+, het onafhankelijke vakblad voor voetverzorging! Kijk hier voor informatie over Adverteren in VoetVak+, het vakblad waarmee je iedereen bereikt die zich in Nederland of België beroepsmatig bezighoudt met voetverzorging.

In dit nummer

In dit nummer Het nieuwste nummer van VoetVak+ staat weer vol met interessante artikelen voor de professionele voetverzorger. In dit nummer vind je onder andere het laatste deel van de serie ‘De Zaak’, een serie artikelen waarin diverse onderwerpen aan bod komen die belangrijk zijn bij het starten van een eigen zaak. Deze keer is het de beurt aan personeel. Daarbij zijn twee vragen belangrijk: Ben je eigenlijk wel geschikt als baas en hoeveel klanten moet het personeel kunnen helpen om winstgevend te zijn? Eind september heeft het jaarcongres Podologie weer plaatsgevonden. In VoetVak+ vind je een verslag van de op het congres gehouden lezingen. Dermatoloog Peter Nijboer legt uit wat vasculitis is en pedicure Anja van Zoggel zet de gevaren van likdoornpleisters op een rijtje. Podoloog Hans van Geenen zet in het tweede en laatste deel van Knieklachten uitgebreid uiteen hoe knieklachten te verhelpen zijn en nagelstyliste Jozien van de Vooren maakte wederom een origineel nail art ontwerp voor de tenen, ditmaal een ontwerp voor de feestdagen dat snel en makkelijk te maken is. Meer weten over de achtergrond van de Thaise voetmassage? In VoetVak+ lees je er alles over. Wil je in aanmerking komen voor een gratis cadeautje van VoetVak+? Lees dan snel verder ...