Nieuws

Nieuwe versie Tenen Lezen

Nieuwe versie Tenen Lezen

30 Jaar geleden introduceerde Imre Somogyi het Tenen Lezen in Nederland. Samen met zijn vrouw Margriet onderzocht hij tien jaar lang duizenden tenen. Uiteindelijk bundelden zij hun ervaringen en ontwikkelden zij de methode ‘Tenen Lezen’. Imre en Margriet leefden hun passie: het lezen van tenen, nieuwe ontdekkingen doen en met veel passie hun kennis en ervaring overdragen aan anderen. Nog iedere dag groeit wereldwijd het aantal professionals en geïnteresseerden in het lezen van tenen. Het boek is inmiddels in 18 talen vertaald.

Na 30 jaar en ter nagedachtenis van Imre publiceert Uitgeverij CTRL-e een vernieuwde versie van het eerste boek over Tenen Lezen. Een boek waarin de grondslag van het Tenen Lezen is behouden en is aangevuld met nieuwe inzichten en verhelderende taal. Tenen Lezen – Wat zeggen je tenen over jou? begint met een interview met Margriet. Zij vertelt over hun gezamenlijke gedrevenheid, de ontdekkingstochten en de overeenkomstige en verschillende inzichten die zij en Imre hadden.

Het boek is nu in full color en met een hardcover uitgevoerd en heeft een restyling ondergaan met vernieuwde lijntekeningen, illustraties en aanvullende fotografie. Het vademecum is duidelijker beschreven en aangevuld met nieuwe inzichten.

Over de inhoud: de drang naar persoonlijke ontwikkeling neemt steeds grotere vormen aan. Wereldwijd willen steeds meer mensen inzicht in wie ze zijn. Om vanuit dat perspectief zichzelf en de wereld om zich heen beter te begrijpen en ermee om te gaan. De weerspiegeling van jezelf draag je dagelijks met je mee. Ons lichaam vertelt feilloos wie wij zijn. Het lezen van tenen is een manier om een verrassend scherp inzicht in de weerspiegeling van je karakter te verkrijgen. De vorm en de stand van je tenen vertellen alles over hoe jij met emoties omgaat en welke karaktereigenschappen je bezit. Wat zijn je sterke en je zwakkere kanten? Welke mogelijkheden heb jij in je? Ben jij inderdaad een open boek of blijkt dit toch anders te zijn? Tenen liegen niet. Ze vertellen alles over jou. Het boek is een aanrader voor iedere professional die wil leren Tenen Lezen of dit al in de praktijk brengt. Maar ook voor andere belangstellenden is het boek een aanrader: ga zelf op onderzoek uit en ontdek wat jouw tenen je zeggen.

Kijk voor meer informatie en eventueel voorinschrijven op: www.ctrl-e.nl/uitgeverij