Nieuws

Vakbeurs Totale Voetverzorging

Vakbeurs Totale Voetverzorging

Op zaterdag 14 en zondag 15 april vindt in de Expo Houten voor de 25e keer de Vakbeurs Totale Voetverzorging plaats. Je bezoekt er een record aantal standhouders en daarnaast vinden er tijdens deze beurs ook verschillende lezingen plaats. Vanwege het 25-jarig jubileum trakteert ASWS je graag op gratis koffie, thee en appelgebak op een van de zelfbedienings terrassen.

Lezingen en workshops
Op beide dagen van de beurs vinden drie lezingen plaats:
13.00 - 13.45 uur : Verbeter uw productverkoop, door Frank Berghuis.
14.00 - 14.45 uur: Schimmeldiagnostiek, door dr. Johan Toonstra (op zaterdag) en door Tineke de Beer (op zondag).
15.00 - 15.45 uur: Beleid KRP 2018, door Maarten Dorleijn. Een uur voor elke lezing kun je in de informatiestand je gratis toegangskaart ophalen.

Total Health verzorgt (gratis) workshops VoetreflexPlus massage. De workshops duren een uur. Voor deze workshops dien je je in te schrijven via de website van Total Health: www.totalhealth.eu.

Masterclass
Tegelijkertijd met de beurs, vindt ook de Masterclass Diabetische Voet plaats. In deze Masterclass, die speciaal ontwikkeld is voor de medisch pedicure, word je op de hoogte gebracht van alle doorgevoerde wijzigingen en veranderde inzichten over de diabetische risicovoet. Na het volgen van de Masterclass ken je alle wijzigingen, zoals de aanpassingen van de Sims-classificatie, wat een pre-ulcus is, welke preventieve maatregelen passen bij welke Sims-classificatie en uiteraard wat jouw rol wordt op basis van deze richtlijn. ProCERT heeft de Masterclass geaccrediteerd met 3 punten, domein kwaliteitsbewust handelen. Volg je deze Masterclass op 14 of 15 april, dan krijg je de entree voor de beurs cadeau. Kijk voor meer informatie op: www.asws.nl

Je bezoek aan de beurs is door ProCERT geaccrediteerd met 3 punten.

Kijk voor meer informatie over de Vakbeurs Totale Voetverzorging op www.asws.nl