Nieuws

BEAUTY TRADE SPECIAL

Op 7, 8 en 9 april vindt in de Jaarbeurs in Utrecht Beauty Trade Special plaats: de vakbeurs voor de professionele beauty- en uiterlijke verzorgingsbranche.

Dit jaar belooft de organisatie veel aandacht voor voetverzorgers. Kloppend hart van Beauty Trade Special is de beursvloer. Topmerken en veelbelovende nieuwkomers geven daar boeiende demo’s en presenteren er aantrekkelijke beursdeals voor een succesvol voorjaar. Met circa tweehonderd exposanten is de beurs dit jaar nog groter en uitgebreider dan vorig jaar. Ook zijn er diverse bedrijven aanwezig die zich bezighouden met voetverzorging. Een van de aanwezigen op de beursvloer is ProVoet, brancheorganisatie voor de pedicure. Bezoekers van de beurs kunnen bij deze stand terecht voor een gratis voetcheck. Daarnaast tref je er ook alle informatie aan die relevant is om je als pedicure of medisch pedicure verder te ontwikkelen.

Beauty Trade Special is ook dé plek om veel inspiratie en nieuwe kennis kunt op te doen over het vak. In de vier speciale kennistheaters is gratis een breed aanbod van lezingen te volgen die worden gegeven door toonaangevende experts uit de branche. Ook ProVoet verzorgt een lezing in een van deze theaters.

www.beautytradespecial.nl