Nieuws

Beauty Düsseldorf

Beauty Düsseldorf

Van 9 tot en met 11 maart 2018 worden de beurshallen van Düsseldorf weer omgetoverd tot het grootste schoonheidsinstituut ter wereld. Tijdens Beauty Düsseldorf wordt het gehele spectrum aan producten, toepassingen en dienstverlening van 1.500 exposanten en merken uit 30 landen gepresenteerd.

Vakprogramma
Maar liefst 55.000 professionale bezoekers komen ieder jaar informatie inwinnen over het omvangrijke aanbod binnen de segmenten cosmetica, nail, voet, wellness en spa, inclusief een omvangrijk vakprogramma.

Treffpunkt Fuβ
De voetverzorgingsbranche presenteert voetverzorgings- en hygiëneproducten, technische apparatuur en hulpmiddelen voor de klassieke pedicure en voor specifieke podologische behandelingen. In het programma bij het Treffpunkt Fuβ tonen podologen en specialisten vanuit de praktijk specifieke behandelingen en informeren aanwezigen over noviteiten.

Gezonde benen en voeten
Mooie, gezonde benen en voeten zijn belangrijk voor het lichamelijke en geestelijke welzijn. Dit kan worden bereikt met uitgebreide en ontspannende voetrituelen, die de grenzen van een eenvoudige pedicure ver overschrijden. Beauty-expert Angelika Baur-Schermbach toont de bezoekers op heldere wijze en met talrijke tips en ideeën, hoe voeten op exclusieve wijze verwend kunnen worden.

Hyaluron, nagelprotheses en schimmelnagels
Bij gezichtsbehandelingen behoort hyaluron al geruime tijd tot de gebruikelijke aanpak, maar ook bij de droge, gebarsten en eeltige huid van de voeten kan een hyaluron-behandeling kleine wonderen verrichten. Claudia Scholz, podoloog en schoonheidsspecialist, toont een complete voetbehandeling met peeling en hyaluron-producten. Laura-Katharina Jungmann, podoloog en gespecialiseerd in nagelaandoeningen, demonstreert stap voor stap de vervaardiging van een nagelprothese. Tijdens andere programmaonderdelen wordt ingegaan op schimmelnagels, de juiste wondverzorging en verschillende nagelbeugeltechnieken.

Meer informatie is te vinden op www.beauty-duesseldorf.com

fotografie: Fotolia.com, Robert Przybysz