Nieuws

E-learnings

E-learnings

Speciaal voor VoetVak+ op de Vakbeurs Pedicure zijn geaccrediteerde e-learnings ontwikkeld door de mensen van Podozorg.nl. Deze e-learnings zijn op de Vakbeurs Pedicure uitgebreid onder de aandacht gebracht op de stand van VoetVak+. Daar waren Robert Wonink, oprichter van Podozorg.nl aanwezig om bezoekers alles te vertellen over de e-learnings.

Kon je niet aanwezig zijn op de beurs, maar heb je wel interesse in het volgen van een van de twee e-learnings? Of misschien wel beide e-learnings? Dan hebben we hierbij voor jou de codes die je nodig hebt om een e-learning met korting te kunnen volgen. De normale prijs van een e-learning is 150 euro, voor jou geldt - met de kortingscode - de speciale prijs van 75 euro per e-learning (ex. btw.).

E-learning
Eén e-learning heeft een studiebelasting van vier uur. De e-learning bestaat uit teksten, video’s en opdrachten. Er is accreditatie toegekend (10 punten) voor kennisactiviteiten door ProCert. Om in aanmerking te komen voor de accreditatie dient de kennistoets succesvol te worden afgerond. De aanbieding is geldig tot en met 28 februari 2018.

E-learning 1: Hallux valgus
Wil jij je klanten goed kunnen informeren over hallux valgus? Neem dan deel aan deze e-learning. Orthopedisch voetchirurg dr. Bella van Dalen, werkzaam in de Bergmankliniek, legt uit hoe en waarom de scheefstand van de grote teen ontstaat. Tijdens de door haar ontwikkelde scholing gaat zij in op de zogenaamde biomechanica die hierachter zit. De scheefstand van grote teen kan ook veel andere klachten veroorzaken. Daarom vertelt ze ook over de gevolgen die een hallux valgus kan hebben - als het ware een domino-effect - op de rest van de voet. Vanuit haar vakgebied maak je ook kennis met de behandelmogelijkheden, zowel conservatief als operatief. Kortingscode: Pedicure2017halluxvalgus

E-learning 2: De kindervoet
Wil je meer weten over kindervoeten? Zoals platvoeten, groeiproblemen en knieklachten die ontstaan door voetafwijkingen? Voormalig kinderarts en orthopedisch chirurg, gespecialiseerd in voet- en enkelklachten, dr. Jolanda de Poorter, werkzaam in de Bergmankliniek, heeft deze scholing ontwikkelt om jouw kennis van de kindervoet te vergroten. Zo worden er in deze e-learning onderwerpen behandeld als de ontwikkelingsstadia van de kindervoet, klachten bij de kinderen en de behandelingsmogelijkheden. Kortingscode: Pedicure2017kindervoet

Kijk voor meer informatie over de e-learnings op: http://podo-educatie.nl/pedicure-aanbieding