Nieuws

VoetVak+ op Vakbeurs Pedicure

VoetVak+ op Vakbeurs Pedicure

Het zal je niet zijn ontgaan, op zaterdag en zondag 28 en 29 oktober vindt Vakbeurs Pedicure plaats in Expo Houten. Natuurlijk ontbreekt ook jouw vakblad niet op de Vakbeurs Pedicure (stand 18). Kom dus vooral even langs bij ons op de stand voor een gezellig praatje of om een exemplaar op te halen van een van onze zusterbladen zoals Esthé (voor schoonheidsspecialisten), Massage Magazine, of ProfNail (voor wie interesse heeft in nagelstyling).

Lezersaanbieding
Natuurlijk hebben we voor liefhebbers van ons blad ook een leuke aanbieding. Wat te denken van onderstaande geaccrediteerde e-learnings die zijn ontwikkeld door de mensen van Podozorg.nl? Oprichter van Podozorg.nl is Robert Wonink, hij schreef in de vorige editie van VoetVak+ het artikel over voetzorg in Vietnam en verzorgt voor ons de rubriek ‘Test je kennis’. Robert is op zondag bij ons op de stand aanwezig om je alles te vertellen over de e-learnings, maar natuurlijk mag je hem ook allerlei andere vragen stellen. Op zaterdag kun je met al je vragen bij registerpodoloog Lisette de Graauw terecht, zij schreef voor deze editie het podologie-artikel over de meneer met fibromyalgie en hielpijn.

Geaccrediteerde e-learning
De normale prijs van een e-learning is 150 euro, voor jou geldt nu een speciale beursprijs van 75 euro per e-learning (ex. btw.). Eén e-learning heeft een studiebelasting van vier uur. De e-learning zal bestaan uit teksten, video’s en opdrachten. Er is accreditatie aangevraagd voor kennisactiviteiten bij het Kwaliteitsregister voor de Pedicure, ProCert. Om in aanmerking te komen voor de accreditatie dient de kennistoets succesvol te worden afgerond. De aanbieding is geldig tot en met 28 februari.

E-learning 1: Hallux valgus
Wil jij je klanten goed kunnen informeren over hallux valgus? Neem dan deel aan deze e-learning. Orthopedisch voetchirurg dr. Bella van Dalen, werkzaam in de Bergmankliniek, legt uit hoe en waarom de scheefstand van de grote teen ontstaat. Tijdens de door haar ontwikkelde scholing gaat zij in op de zogenaamde biomechanica die hierachter zit. De scheefstand van grote teen kan ook veel andere klachten veroorzaken. Daarom vertelt ze ook over de gevolgen die een hallux valgus kan hebben - als het ware een domino-effect - op de rest van de voet. Vanuit haar vakgebied maak je ook kennis met de behandelmogelijkheden, zowel conservatief als operatief.

E-learning 2: De kindervoet
Wil je meer weten over kindervoeten? Zoals platvoeten, groeiproblemen en knieklachten die ontstaan door voetafwijkingen? Voormalig kinderarts en orthopedisch chirurg, gespecialiseerd in voet- en enkelklachten, dr. Jolanda de Poorter, werkzaam in de Bergmankliniek, heeft deze scholing ontwikkelt om jouw kennis van de kindervoet te vergroten. Zo worden er in deze e-learning onderwerpen behandeld als de ontwikkelingsstadia van de kindervoet, klachten bij de kinderen en de behandelingsmogelijkheden. 

Kijk voor meer informatie over de e-learnings op: http://podo-educatie.nl/pedicure-aanbieding