Nieuws

Eigen schoenwinkel voor een dag

Eigen schoenwinkel voor een dag

Van Arendonk Schoenen gaat de samenwerking aan met de LINDA.foundation tijdens de ‘Van Arendonk Schoenwinkel Takeover’. Een klant mag een dag lang zijn of haar eigen schoenwinkel runnen en de winst van de winkel die dag komt in zijn geheel ten goede aan de LINDA.foundation.

Een op de negen kinderen groeit op in armoede. Voor hen is een nieuw paar schoenen niet altijd haalbaar. Daar wil Van Arendonk samen met de LINDA.foundation verandering in brengen. De LINDA.foundation zal tijdens de Takeover aanwezig zijn in de winkel om mensen voor te lichten over wat de foundation zoal doet en Van Arendonk Schoenen trekt alles uit de kast om de omzet die dag tot grote hoogte te laten stijgen.

50 jaar
Van Arendonk Schoenen bestaat dit jaar 50 jaar en het hele jaar door worden ludieke acties georganiseerd om dit te vieren. Dat willen ze bij Van Arendonk graag delen met iedereen, ook met de mensen voor wie een nieuw paar schoenen geen vanzelfsprekendheid is.

Hoe?
Op de website van Van Arendonk www.vanarendonk.nl/takeover staat hoe je deel kunt nemen aan de actie. Deelnemers kunnen hun bijdrage aanmelden tot 15 december 2017. Tijdens de feestdagen wordt de winnaar bekend gemaakt en in het voorjaar van 2018 vindt de Takeover plaats.

Meer informatie?
Op de website van de LINDA.foundation is een actie aangemaakt: www.actievoorlindafoundation.nl/actie/van-arendonk-schoenen.


What’s in it for you? Aan het eind van de dag word je beloond met een mooi paar nieuwe schoenen.

#VANARENDONKTAKEOVER

fotografie: picalotta via Istock.