Nieuws

Vakbeurs Pedicure

Vakbeurs Pedicure

De Vakbeurs Pedicure zal dit jaar voor de vijftiende keer plaatsvinden. Anders dan gebruikelijk, is de beurs te bezoeken in Expo Houten. Je bent van harte welkom op zaterdag 28 en zondag 29 oktober.

VoetVak+
Natuurlijk ontbreekt ook jouw vakblad niet op de Vakbeurs Pedicure (stand 18). Kom dus vooral even langs bij ons op de stand voor een gezellig praatje of om een exemplaar op te halen van een van onze zusterbladen zoals Esthé (voor schoonheidsspecialisten), Massage Magazine, of ProfNail (voor wie interesse heeft in nagelstyling).

Lezersaanbieding
Natuurlijk hebben we voor (nieuwe) lezers van ons blad ook een leuke aanbieding. Wat te denken van geaccrediteerde e-learnings die zijn ontwikkeld door de mensen van Podozorg.nl? Podozorg Nederland bestaat uit een groep (register)podologen en podotherapeu-ten die het er samen over eens zijn hoe de meest optimale voetzorg er uit moet zien, en daar handelen zij naar. Zo bieden ze voor elke klacht de meest optimale oplossing op maat. Oprichter van Podozorg.nl is Robert Wonink, hij schreef in de vorige editie van VoetVak+ het artikel over voetzorg in Vietnam en verzorgt voor ons de rubriek ‘Test je kennis’. Robert is op zondag bij ons op de stand aanwezig om je alles te vertellen over de e-learnings, maar natuurlijk mag je hem ook allerlei andere vragen stellen. Op zaterdag kun je met al je vragen bij registerpodoloog Lisette de Graauw terecht, zij schreef voor deze editie het podologie-artikel over de meneer met fibromyalgie en hielpijn.

Geaccrediteerde e-learning
De normale prijs van een e-learning is 150 euro, voor lezers van VoetVak+ geldt een speciale beursprijs van 75 euro per e-learn-ing (ex. btw.). Eén e-learning heeft een studiebelasting van vier uur. De e-learning zal bestaan uit teksten, video’s en opdrachten. Er is accreditatie aangevraagd voor kennisactiviteiten bij het Kwaliteitsregister voor de Pedicure, ProCert. Om in aanmerking te komen voor de accreditatie dient de kennistoets succesvol te worden afgerond. E-learning 1 gaat over Hallux Valgus, e-learning 2 gaat over de kindervoet. De aanbieding is geldig tot en met 28 februari 2018. Je leest er alles over in editie 6 van VoetVak+, en houd ook onze website en Facebookpagina in de gaten...

Kijk voor meer informatie over de e-learnings op: http://podo-educatie.nl/pedicure-aanbieding