Nieuws

Match tussen behandelaar en cliënt

Match tussen behandelaar en cliënt

Een goede match is voor iedereen anders. Waar de één zoekt naar specifieke expertise, vindt een ander de persoonlijke klik, afstand, beoordeling of vergoeding van belang.

Hoe dan ook is het niet altijd makkelijk om een zorgverlener te vinden die perfect aansluit op je behoeften. Huisartsen en andere verwijzers zijn niet op de hoogte van het volledige aanbod in hun stad of regio, laat staan van de afzonderlijke kwaliteiten van zorgverleners, (medisch) pedicures incluis. Ook traditionele zoekmachines kunnen maar tot op zekere hoogte helpen bij deze zoektocht.

Zie daar het ‘gat in de markt’ van Zorgr. Dit platform wil eerstelijns zorgvragers en zorgaanbieders met elkaar verbinden. Zorgr maakt inzichtelijk waar de expertise van iedere zorgverlener ligt en matcht daarnaast eveneens wanneer een specifieke expertise minder relevant is. Bijvoorbeeld omdat iemand gewoon snel van een eenvoudige klacht af geholpen wil worden.

Daarnaast wil Zorgr het platform zijn waar men op basis van zoveel verschillende mogelijk zoekcriteria de beste match kan vinden. Of het expertise is, afstand, vergoeding, reviews, wachttijd, ervaring of die ene persoonlijke klik.

Steeds meer Nederlanders zoeken zelf online naar een zorgverlener. Zeker de jongere generaties, die gewend zijn aan online informatiesystemen, maken veelvuldig gebruik van zélf online zoeken. Deze groep gaat niet snel naar de huisarts, neemt in hoge mate regie over gezondheid en is gewend aan ‘snelle oplossingen’. Zorg eenvoudig kunnen vinden en snel kunnen regelen is daarbij van groot belang. Maar deze groep stelt óók hoge eisen aan de uitvoering; een fris en intuïtief design is tegenwoordig de norm. Met de eindgebruiker centraal, wil Zorgr in deze behoefte voorzien.

Iedere zorgverlener die zich voor 1 september aanmeldt, ontvangt een jaar lang gratis en geheel vrijblijvend registratie op Zorgr cadeau. Wie zich aanmeldt na 1 september ontvangt 50% korting, waarmee de kosten voor de zorgverlener uitkomen op €90 voor het eerste jaar. Het platform is gratis voor bezoekers.

www.zorgr.nl