Nieuws

Dermasalon 2017

Dermasalon 2017

Op 30 oktober is er weer een editie van Dermasalon, het congres over dermatologie voor professionals werkzaam in de huidzorg. Deze vierde editie wordt weer gehouden in het Hart van Holland in Nijkerk.

“We zijn er trots op dat U-Consultancy dit jaar haar 20-jarig bestaan viert en de kroon op dit jubileum is de organisatie van Dermasalon 2017", laat directeur van U-Consultancy Carla Uppelschoten weten.

Tijdens dit landelijke dermatologiecongres komen deskundigen uit de huidzorg en dermatologen samen om kennis op te doen, zich bij te laten praten over de laatste medische ontwikkelingen op het gebied van dermatologie en om te netwerken. Het ochtendprogramma bestaat uit diverse plenaire sessies, met onderwerpen als ‘Positieve en negatieve effecten van de zon’, ‘Psoriasis’ en ‘Allergie’. Voor het middagprogramma kunnen deelnemers kiezen uit een ruim aanbod en zich inschrijven voor drie workshops. Na deze dag ben je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de dermatologie.

Dermasalon is een geaccrediteerd congres, waar verschillende accreditatiepunten te verkrijgen zijn. Op de site vind je alle inhoudelijke informatie over het programma, de sprekers, de exposanten, accreditaties en het inschrijfformulier.

www.dermasalon.nl