Mediakit VoetVak+  |  Vakblad

IN HET KORT

VoetVak+ voorziet lezers in Nederland en België van onafhankelijke en praktische vakinformatie op het gebied van voetverzorging waarmee zij de uitvoering van hun beroep en bedrijf optimaal kunnen realiseren. 
 

REDACTIONELE BASIS

VoetVak+ biedt praktische en vakgerichte informatie over professionele voetverzorging in de meest brede zin van het woord. Het vakblad richt zich primair op voetverzorgers die hun vakgebied willen verbreden, maar ook op schoonheidsspecialisten en nagelstylisten die hun behandelingenpakket willen uitbreiden met (cosmetische) voetverzorging. Onderwerpen als pedicuretechnieken, reflexzonetherapie, voet- en beenmassages, podotherapie en cosmetische, medische en decoratieve voetverzorging komen in elk nummer aan de orde. Bovendien biedt VoetVak+ informatieve reportages, interviews en praktijkgerichte achtergrondinformatie. Kortom, een vakblad over voetverzorging in alle mogelijke facetten met een schat aan vaktechnische informatie ter ondersteuning van een optimale beroepsuitoefening en een rendabele bedrijfsvoering. 

 

 

THEMA’S 2016

VoetVak+ verschijnt 8 keer per jaar in een oplage van 5.400 exemplaren. In een aantal edities wordt aandacht besteed aan de volgende beurzen:

  • Nr. 2 VTV Apeldoorn (16-17 april)
  • Nr. 6 Vakbeurs voor de pedicure Rotterdam (8-9 oktober)
 

VERSCHIJNINGSDATA 2016

Editie     Datum      Sluitingsdatum
persberichten
Sluitingsdatum
drukgerede
advertenties 
    29 januari     14 december   8 januari
    29 maart     18 februari   8 maart
    13 mei       1 april 20 april
    24 juni     17 mei   3 juni
    12 augustus     28 juni 22 juli
    27 september     18 augustus   6 september
     4 november     27 september 14 oktober
    16 december       8 november 25 november

UW VERHAAL

De redactie wordt graag op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen op het gebied van voetverzorging. Werkt u in de voetverzorgingsbranche en wilt u dat in VoetVak+ aandacht wordt besteed aan uw ervaringen of ontwikkelingen binnen uw praktijk? Of bent u leverancier en wilt u via VoetVak+ nieuwe product(en), en/of dienst(en) onder de aandacht van uw doelgroep brengen? Mail dan naar redactie@voetvakplus.nl.