Λ

Pedicure in Zandvoort

Pedicure in Zandvoort

Hoe heerlijk is het om een fijne werkplek te hebben? Helemaal nu het zonnetje zich wat vaker laat zien? Pedicure Carla boft maar met haar praktijk op slechts 100 meter van het strand. Vanuit Drenthe verhuisde ze bijna acht jaar geleden naar Zandvoort en daar geniet ze nog iedere dag van.

Λ

Runners teen

Runners teen

Ook podoloog en fysiotherapeut Hans van Geenen heeft aandacht voor sporters. In dit specifieke geval voor hardlopers en de zogeheten ‘Runners teen’. Hij belicht het belang van goed zittende schoenen, sokken en het op de juiste manier veteren. Aandacht voor de nagels wordt ook in dit artikel niet vergeten.

Λ

Pijnlijke voorvoet

Pijnlijke voorvoet

In de rubriek Bij de les leert registerpodoloog Robert C. Wonink je klinisch redeneren. Dit keer gaat het om een pijnlijke voorvoet. Hoe goed scoor jij? Robert wil het graag weten. Mail je hem? Dat mag via: E.koppenol@podozorg.nl. Hij hoort ook graag hoe je over deze rubriek denkt. Suggesties zijn altijd welkom!

Λ

Bloggen

Bloggen

Wat is het belang van bloggen, wat kan het voor je praktijk betekenen? Wist je dat je door jouw verhaal te delen, je de (potentiële) cliënt kunt helpen? Door middel van een eigen blog kun je jouw praktijk nog beter op de kaart zetten en jouw doelgroep laten weten waarvoor ze bij jou terecht kunnen. Lizet van Triet vertelt je er alles over in de rubriek Ondernemen. Zij interviewde voor dit artikel Karin Ramaker, zij schreef het boek Beter Bloggen, inspirerend doe-boek voor ZZP’ers.

Λ

Wierook

Wierook

Wat te doen met wierookolie? Ellen Wagenaar laat je in de Voetverwennerij weten hoe je die in kunt zetten bij het maken van massageolie en airspray. En wat te denken van een heerlijk voetbad met onder andere deze olie?

Λ

Verder in dit nummer

ACTUEEL Nieuws en wetenswaardigheden
REPORTAGE Pedicure in Zandvoort
PODOLOGIE Runners teen
DERMATOLOGIE Acrovesiculeus eczeem
UIT DE PRAKTIJK Een ingegroeide nagel
BIJ DE LES Training klinisch redeneren
TECHNIEK Arkada techniek
MARKETING ‘Tone of voice’
ONDERNEMEN Het belang van bloggen
MASSAGE Ontspannende en geurige voetmassage
VOETVERWENNERIJ Wierook
DECORATIEF Duizend-en-een-nacht
PRODUCTNIEUWS Nieuwe producten

Het volgende nummer van VoetVak+ verschijnt rond 24 juni.