Λ

Verslag VTV

Verslag VTV

Op de stand van VoetVak+ was tijdens de VTV van alles te doen. Wie een abonnement van een of twee jaar afsloot, kreeg een leuk cadeautje van Orly. Voor abonnees en bezoekers van de stand waren de dames van Bedrijfsoefentherapie Scheepens en Ranzijn aanwezig. Carolien verzorgde op zaterdag ergonomisch advies op maat voor in de voetverzorgingspraktijk en Marjolein nam de zondag voor haar rekening.

Λ

Hielpijncentrum

Hielpijncentrum

Het Hielpijncentrum opende in september 2014 haar deuren en is nu al een groot succes. In dit centrum, waar vele disciplines samenkomen, worden patiënten zoveel als mogelijk van hun hielpijnklachten af geholpen. In het Hielpijncentrum is van de nood een deugd gemaakt, het is namelijk ontstaan omdat de oprichters zagen dat veel patiënten op de verkeerde deuren aanklopten met hun klachten, tot frustratie van zowel specialist als patiënt.

Λ

Nagelregulatietechniek & Nagelwalproblemen

Nagelregulatietechniek & Nagelwalproblemen

Vers van de pers is het vernieuwde boek Nagelregulatietechniek & Nagelwalproblemen van uitgeverij Les Pieds. Misschien heb je dit boek al even doorgebladerd op de Vakbeurs Totale Voetverzorging op 18 en 19 april en misschien heb je het zelfs al wel aangeschaft. Voor wie dit niet het geval is, geven wij in jouw vakblad een impressie, inclusief een aanvulling in de vorm van de nieuwe nagelspangetechniek, de zogenaamde Ora-nagelspangetechniek.

Λ

Verzorging van voet en toet

Verzorging van voet en toet

In een van de prachtige brughuisjes op de grens van de Amsterdamse Pijp en de Rivierenbuurt is niet alleen Schoonheidssalon True Beauty gevestigd. Een dag in de week houdt hier ook pedicure Paul de Neer huis. Een unieke locatie die ook onderdak biedt aan een unieke persoonlijkheid met een geweldige kennis van voeten en nog veel meer.

Λ

Likdoornpleisters

Likdoornpleisters

Wie kent ze niet: likdoornpleisters. Grote kans dat geen enkele weldenkende pedicure ze verkoopt in de praktijk, niet de versie met salicylzuur in ieder geval. Dat likdoornpleisters met salicylzuur voor een hoop ellende zorgen, beschrijft medisch pedicure Ursela Vogt in haar artikel Uit de praktijk.

Λ

Verder in dit nummer

Actueel Nieuws en wetenswaardigheden
Podologie Chronische enkelinstabiliteit (I)
Dermatologie Huidkanker: het basaalcelcarcinoom
Financieel Zakelijke reiskosten
Massage Footwork
Ergonomie Beweging in uw werk
Marketing Social wordt sociaal
Decoratief Neon
Voetverwennerij Ravintsara
Productnieuws Nieuwe producten

Het volgende nummer van VoetVak+ verschijnt rond 19 juni 2015.