Λ

Digitaal abonnement en tablet voor trouwe abonnees

Speciaal voor abonnees hebben we het abonnement uitgebreid met een digitale versie van het magazine. Schrijf je daarvoor in op de beurs en maak kans op een Samsung tablet. Bezoek onze stand tijdens Beauty Salon dimensions, vul daar je gegevens in en kies ervoor om een van onze titels als digitale uitgave te ontvangen tot het einde van het jaar. Nieuwe abonnees ontvangen bij een 1 of 2-jarig abonnement op VoetVak+ een CND Vinylux proefpakket.

Λ

30 jaar S.P.A.

30 jaar S.P.A.

Op 16 juni vond in kwekerij de Groene Schuur in Groessen Aromafair plaats. Aromafair is georganiseerd door Maquis Import ter ere van het 30-jarige bestaan van Société Provençale d’Aromathérapie (S.P.A). Tijdens Aromafair vonden allerlei interessante lezingen, demonstraties, proeverijen en workshops plaats voor maar liefst 600 aanwezigen, dit waren schoonheidsspecialisten die werken met de merken van Maquis èn hun klanten. Voor voet, lichaams- en gelaatsbehandelingen kon men terecht in het behandelpaviljoen. Er was bovengemiddeld veel interesse in de voetbehandelingen van pedicure en voetreflextherapeut Janny Janssen uit Helden (Limburg), reden voor de redactie om even bij haar aan te schuiven.

Λ

Voetreflexologie

Voetreflexologie

Door behandeling en met preventieve maatregelen neemt het aantal werkgerelateerde klachten aan arm, nek of schouder in de loop van de tijd gestaag af. Manda Bergsma van de School voor Voetreflexologie heeft gemerkt dat ook Fysioreflextherapie daarbij goed kan helpen. In dit deel van de serie Massage legt zij uit hoe problemen van nek, schouders en armen kunnen verminderen door bepaalde punten op de voeten te behandelen.

Λ

Aromatisch voetpoeder

Aromatisch voetpoeder

Ellen Wagenaar deelt in Voetverwennerij haar recepten voor het maken van voetpoeder. Voetpoeder kan gebruikt worden om voeten droog te houden, geuren te absorberen en om de voeten te verzachten. Bij eczeem, irritaties en jeuk is het fijn om een voetpoeder te gebruiken. Een voetpoeder sluit de huid niet af en is niet vet. De basis van een natuurlijke voetpoeder bestaat uit witte leem en essentiële oliën.

Λ

Adelène’s Voetverzorging

Adelène’s Voetverzorging

In editie 4 van VoetVak+ stond de reportage over Vanessa op de Woert van Adelène’s Voetverzorging in Arnhem. Wij vroegen Vanessa toen wat zij in de toekomst nog wilde bereiken. Ze antwoordde dat ze graag de ‘drive’ die ze bij haar werk bij de bank had, weer terug wilde vinden. Ze gaf eveneens aan het idee te hebben dat er nog veel meer in haar zat en dat ze af en toe bepaalde zaken te makkelijk liet liggen en niet doorpakte. Een ander aandachtspunt was de groei van haar praktijk: ze wilde graag meer omzet en meer cliënten om tot een volwaardig bedrijf te komen. Het verhaal van Vanessa sprak Mariëlle Kok van Beauty Prof Coach zo aan, dat zij Vanessa een coachingsessie aanbood. Een aanbod waar Vanessa dankbaar en enthousiast gebruik van maakte.

Λ

Happy Feet voetbalsems

Happy Feet voetbalsems

Elk nummer maken abonnees van VoetVak+ kans op aantrekkelijke cadeautjes. Zo kun je op een eenvoudige manier kennismaken met nieuwe of bijzondere producten.

Om u kennis te laten maken met een van de producten van Société Provençale d’Aromathérapie, stelt Maquis Import tien Happy Feet voetbalsems van Société Provençale d’Aromathérapie beschikbaar.

Lees meer op de productenpagina

Λ

Verder in dit nummer

ACTUEEL Nieuws en wetenswaardigheden
REPORTAGE Beausense in Oostzaan
DERMATOLOGIE Pyoderma gangrenosum
BEURS Beauty Salon dimensions
PODOLOGIE Mediaal enkelbandletsel
MEDISCH De Nagelpoli
PEDICURE Huis-, tuin- en keukenmiddeltjes
STARTER Sandy van Renesse van Duivenbode
MARKETING Naamsbekendheid vergroten
FINANCIEEL De winst- en verliesrekening (II)
DECORATIEF Steentje in de hoofdrol
PRODUCTNIEUWS Nieuwe producten
CADEAUTJE Happy Feet voetbalsem van S.P.A

Het volgende nummer van VoetVak+ verschijnt rond 3 oktober 2014.