Λ

Nancy's Beautysalon

Nancy's Beautysalon

Jaarlijks wordt de landelijke prijs voor Leerbedrijf van het jaar in de categorieën Schoonheid, Kapper en Pedicure uitgereikt door het KOC Nederland, Kenniscentrum Uiterlijke Verzorging. Hiermee wordt de inzet van leerbedrijven voor de bevordering en ontwikkeling van de nieuwe generatie specialisten in de uiterlijke verzorging beloond en erkend. Nancy’s Beautysalon te Vlodrop won afgelopen november de prijs voor beste leerbedrijf in de categorie Pedicure. VoetVak+ sprak met eigenaresse Nancy Peter over deze prijs, haar salon en natuurlijk over stagiaires.

Λ

Succesvol ondernemerschap

Succesvol ondernemerschap

Is het reëel, een omzet van minimaal 100.000 euro? Een vraag die international business coach Amber van der Wiel vaak hoort, ook tijdens haar lezing op het laatste congres van ProVoet eind vorig jaar. Zij vertelde daar over succesvol Ondernemerschap en hoe je in tijden van crisis méér geld kunt omzetten. Niet door harder, maar juist door slimmer te werken. In dit artikel gaat zij dieper in op deze materie.

Λ

Brief van Liesbeth Willemse

Brief van Liesbeth Willemse

VoetVak+ biedt professionals uit de voetverzorgingsbranche graag een podium. Dit keer bieden wij ruimte aan de ingezonden brief van Liesbeth Willemse, docent Amice Opleidingscentrum. Zij geeft haar mening over het verschil tussen ‘opgeleid willen’ en ‘bijgeschoold moeten’ worden. Heb jij je branchegenoten ook iets te melden? Is er een brandende kwestie die je graag wilt delen? Laat het ons weten via redactie@voetvakplus.nl

Λ

Het jaar van Anja van Zoggel

Het jaar van Anja van Zoggel

Het jaar 2013 was veelbewogen voor pedicure en podoloog Anja van Zoggel. Dat je het afgelopen jaar geen artikelen van haar hand in VoetVak+ hebt gezien, had dan ook een reden. In deze editie van VoetVak+ vertelt zij over de diverse gebeurtenissen in haar leven van het afgelopen jaar.

Λ

Lezersdag

Lezersdag

Ellen Wagenaar van Ethème Aromatherapie en edelsteenmassage is bekend van onder andere de rubriek Voetverwennerij waarin zij in iedere editie van VoetVak+ vertelt over de toepassing van aromatherapie. Ellen is gediplomeerd aromatherapeut, masseur en schoonheidsspecialist. Ze heeft zich naast aromatherapie gespecialiseerd in verschillende massagetechnieken. Speciaal voor de lezers van VoetVak+ heeft Ellen een programma samengesteld voor een lezersdag vol interessante workshops.

Λ

Verder in dit nummer

Actueel Nieuws en wetenswaardigheden
Bedrijfsportret Feest bij Orly
Podologie Natural Running
Therapie Een collega in de stoel
Dermatologie Wintertenen
Persoonlijk Communicatie versus ethiek
Massage Voetrefl exologie (II)
Financieel Financieel beleid
Seminar Seminar digitaal administreren en declareren
Boek De mens achter de voeten
Starter Sandy van Renesse Duivenbode
Marketing Get social
Voetverwennerij Witte Leem
Decoratief Pink Panther
Productnieuws Nieuwe producten

Het volgende nummer van VoetVak+ verschijnt rond 21 maart 2014.