Λ

Ondernemerschap

Ondernemerschap

Omdat je niet alleen pedicure bent, maar ook ondernemer, deelt Els graag haar eigen ervaringen met jou in de rubriek Op de werkvloer. In wat alweer haar laatste column voor VoetVak+ is, schrijft Els Kiljan over haar ervaringen met personeel. Daarbij komen het belang van onderbuikgevoel, de voordelen maar ook de nadelen van personeel aan bod.

Λ

Creatief

Creatief

Wil jij je cliënt eens verrassen met een mooi gevouwen handdoek op de behandelstoel? Nicole van Bogget van Nagomi Spa in het Okura Hotel leert het je aan de hand van een stap-voor-stap uitleg.

Λ

Kunst in de praktijk

Kunst in de praktijk

Wie denkt dat kunst alleen iets is voor rijke mensen, heeft het mis. Wist je bijvoorbeeld dat er bij veel pedicures ook de origineelste creaties aan de muur hangen of in de praktijk staan? Wij geven een kijkje in de praktijk van een aantal pedicures, en geven je ook tips over hoe jij zelf op betaalbare wijze met kunst aan de slag kunt gaan in jouw praktijk.

Λ

Jacqueline Theelen

Jacqueline Theelen

De behandelingen van Jacqueline Theelen zijn wel eens controversieel. Er zijn echter vele cliënten die baat hebben bij haar behandelingen. Helaas is Jacqueline erg ziek. De chemokuur en bestralingen die nodig waren om haar te behandelen, hebben haar erg verzwakt. Daarom heeft zij haar praktijk moeten afslanken en stopt zij met het artikel Therapie. In deze laatste Therapie lees je het verhaal van Eric Houben, een cliënt die nog wel regelmatig door Jacqueline wordt behandeld.

Λ

Hardlopen op blote voeten

Hardlopen op blote voeten

Het hardlopen op blote voeten is al enige tijd een veel besproken onderwerp in de loopwereld. Podoloog Hans van Geenen vertelt over het effect van hardlopen op blote voeten. Een groep wetenschappers beweert zelfs dat hardlopen op blote voeten beter is voor de voeten. Zou dat kloppen? Je leest het in dit nummer van VoetVak+.

Λ

Verder in dit nummer

Redactioneel: Van de redactie
Actueel: Nieuws en wetenswaardigheden
Bedrijfsportret: Laservision
Starters: Footcare in Didam
Beursimpressie: Vakbeurs Pedicure
Dermatologie: Blaren op de voeten
Reportage: Ria Post van Pedicure Breukelen
Lezerspanel: Inrichting van de praktijk
Massage: Voetreflexologie (I)
Cadeautje: Illy’s Eco Clean
Commercieel: Inrichten van de praktijkruimte
Interieur: Effectieve productpresentatie
Voetverwennerij: Warme winterbehandeling
Decoratief: Russisch kerstgeschenk
Productnieuws: Nieuwe producten

Het volgende nummer van VoetVak+ verschijnt rond 30 januari 2014.