Λ

Vakbeurs Totale Voetverzorging 2013

Vakbeurs Totale Voetverzorging 2013

De 20e editie van de Vakbeurs Totale Voetverzorging in de Americahal in Apeldoorn was een groot succes. Zo’n 3.350 bezoekers bezochten de beurs. Het aantal deelnemers aan de verschillende lezingen was het dubbele van voorgaande jaren, waardoor de organisatie genoodzaakt was om de zaal te vergroten en een aantal lezingen nog een keer plaats te laten vinden. Op deze manier konden geïnteresseerden alsnog in aanmerking komen voor accreditatiepunten. Je leest het beursverslag op pagina 8 t/m 11.

Λ

Leven met reuma

Leven met reuma

In deze reportage lees je het bijzondere verhaal van Ursela en Anja. Het verhaal van een jarenlange vriendschap, tevens het openhartige verhaal van een jarenlange ervaring met reuma. Verteld door pedicure en vriendin Ursela en door reuma-ervaringsdeskundige en vriendin Anja

Λ

Hallux valgus als kansspel

Hallux valgus als kansspel

Een patiënt met een hallux valgus kan geluk of pech hebben. Dat heeft vooral te maken met het ontbreken van behandelrichtlijnen, waardoor een soort kansspel ontstaat. De ‘voetknok’ of hallux valgus, waarbij de grote teen scheef en soms gedraaid richting de tweede teen staat, is een niet te onderschatten aandoening. In dit nummer een verkenning van de ‘hallux valgus tombola’.

Λ

Groen? Doen!

Groen? Doen!

Af en toe komt de zon tevoorschijn en hebben we een heerlijke zomerse dag. In die teenslippers wil je natuurlijk wel gekleurd en zomers voor de dag kunnen komen! In Decoratief een step-by-step voor gecombineerde groentinten.

Λ

De Reumatische voet

De Reumatische voet

Reuma is een auto-immuunziekte waarbij het afweersysteem zich keert tegen het eigen lichaam. Normaliter maakt het lichaam indringers zoals een bacterie of een virus onschadelijk met een ontsteking of een temperatuursverhoging. In dit artikel lees je over de reumatische voet.

Λ

Verder in dit nummer

Voorwoord: Hoofdredacteur voor een dag
Actueel: Nieuws en wetenswaardigheden
Massage: Reuma en Chinese massage 
Dermatologie: Lupus erythematosus (LE)
Therapie: Werken met reuma 
Starters: Massage Centrum Apeldoorn 
Branche: Kwalitatieve en betaalbare zorg
Commercieel: De huisstijl (II) 
Schoenen: Fleurig voorjaar 
Op de werkvloer: Bedrijfsuitjes
Nieuws: Nieuwe producten 
Voetverwennerij: Aromatherapie

Het volgende nummer van VoetVak+ verschijnt rond 11 juli.