Λ

Vakbeurs voor de Pedicure

Vakbeurs voor de Pedicure

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2009 wordt in hal 2 van het Ahoy-gebouw te Rotterdam de zevende Vakbeurs voor de Pedicure gehouden. De beurs is voor veel branchegenoten functioneel, omdat de gekochte benodigdheden direct meegenomen kunnen worden. Op de beurs vindt u de laatste noviteiten en kunt u tevens vakgenoten ontmoeten. Daarom is het juist in deze tijd belangrijk de beurs te bezoeken. In VoetVak+ alvast een overzicht van de nieuwste producten en alle informatie over de beurs.

Λ

Groen in de salon: doen!

Groen in de salon: doen!

Alle mensen hebben van nature behoefte aan groen om zich heen. Planten zorgen voor een gevoel van welbehagen en bevorderen de werkprestaties en het woonplezier. Kamerplanten kunnen ook de lucht zuiveren en bevochtigen. John Custers uit Stramproy is specialist in interieurbeplantingen. Voor VoetVak+ zocht hij uit welke planten bij uitstek geschikt zijn voor een pedicurepraktijk.

Λ

Nieuwe doelgroep: allochtonen

Nieuwe doelgroep: allochtonen

Nieuwe Nederlanders vormen een grote, dus interessante marketingdoelgroep. Vergeleken met de vergrijzende groep 'oude Nederlanders' zijn allochtone Nederlanders - met name Turken, Marokkanen, Surinamers en Antillianen - een deelmarkt die veel aandacht verdient. Ook van voetverzorgers. Pedicure Marianne Klomp uit Rotterdam heeft er ervaring mee.

Λ

Stoer en vrouwelijk

Stoer en vrouwelijk

In de rubriek Schoenen kijken we dit keer alvast vooruit naar de trends voor het najaar en de winter 2009/2010. We zien enerzijds stoere laarzen en pumps met details als riempjes en studs. Aan de andere kant zijn er vrouwelijke modellen, die vooral elegantie uitstralen. Reebok komt daarnaast met een innovatieve schoen, die tijdens het lopen benen en billen traint. Ideaal voor tijdens uw werkzaamheden als pedicure.

Λ

Cadeautje van VoetVak+

Cadeautje van VoetVak+

Elk nummer maken abonnees van VoetVak+ kans op aantrekkelijke cadeautjes. Zo kun je op een eenvoudige manier kennismaken met nieuwe of bijzondere producten. Kijk snel op de productenpagina wat het product is van deze keer!

Λ

Verder in dit nummer

Actueel: Nieuws
Voetnoot: Tissues
Reportage: Uniek concept: Pedicure-Tilburg.nl
Pedicure: Het boordelen van podogrammen (I)
Dermatologie: Ehlers-Danlos Syndroom
Podologie: Rotatieproblemen bij kinderen (II)
Therapie: Diabetes ten voeten uit
Massage: Energiestroom
Commercieel: Levensposities
Starters: Saskia Slot uit Texel
Schoeiselogie: Vrouwen kopen vaak verkeerde schoenen (II)
Markt: Middel tegen zweetvoeten
Bedrijfsportret: Damesschoenenspecialist (II)
Decoratief: Confetti
Innovatie: Winnaar Innovatieprijs
Voetverwennerij: Salie
Productnieuws

Het volgende nummer van VoetVak+ verschijnt rond 29 oktober.