Λ

Speciale korting op sieraden!

Speciale korting op sieraden!

Als nieuwe abonnee van Voet Vak+ ontvangt u een speciale korting op de sieraden uit de webshop van Desirens (www.desirens.com) van 25% op de gouden sieraden en 20% op de zilveren sieraden, leuk voor de feestdagen!

Nadat wij uw abonnementsaanvraag hebben verwerkt, sturen wij u een kortingscode die u in de webshop van Desirens kunt gebruiken.

Λ

Abonnee worden? Vul het onderstaande formulier in.

Na het verzenden van het onderstaande formulier, ontvang je per mail een bevestiging van je abonnementsaanvraag. De betaling gebeurt door middel van een factuur die je binnen 3 weken ontvangt. Onderstaande tarieven zijn inclusief 6% BTW en verzendkosten.

Kies eerst jouw abonnement.

 

*: Deze velden dienen ingevuld te zijn, om verzending mogelijk te maken.

Beveiligingsvraag

 

 

Λ

Voordelen om je te abonneren op VoetVak+

1) Je ontvangt VoetVak+ 8 keer per jaar en bent steeds als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en noviteiten op het gebied van pedicure en voetverzorging.
2) In ieder nummer vind je 'need to know' vakinformatie, tips, inspirerende ideeën om meer te halen uit je pedicurepraktijk. De nieuwste behandelingen en technieken, succesvolle praktijkconcepten, ideeën om nieuwe klanten te krijgen, de nieuwste producten, zakelijk advies en gedegen achtergrondinformatie.
3) In ieder nummer maak je kans op de nieuwste voetverzorgingsproducten in de rubriek 'Cadeautje van VoetVak+'.
4) 30% korting op eerder verschenen nummers van VoetVak+ en overige beauty vakbladen.
5) Forse korting op de entreeprijs van de belangrijkste beautybeurzen. De voor- en najaarsbeurs in Utrecht (€ 15,- i.p.v. € 26,-), en de Estetika beurs in Brussel (€ 13,- i.p.v. € 40,-).
6) Blijvende 30% korting op het tarief voor een vermelding als pedicure in de meest bezochte online beautygids voor het werven van nieuwe klanten.
7) Korting op alle producten uit onze online shop door het sparen van 1 € BeautyZegels.
8) Korting op de nieuwste vakboeken uit onze uitgebreide online shop.
9) Je kunt deelnemen aan ons Forum waarin je een probleem kunt voorleggen.

Λ

Over VoetVak+

Over VoetVak+


VoetVak+, het meest gelezen vakblad door professionals in de voetverzorging, verschijnt acht keer per jaar. Dit blad richt zich zowel op pedicures en podologen die hun vakgebied willen verbreden, als op schoonheidsspecialisten en nagelstylisten die hun behandelingspakket willen uitbreiden met (cosmetische) voetverzorging. VoetVak+ besteedt in ieder nummer uitgebreid aandacht aan praktische pedicuretechnieken, reflexzonetherapie, voet- en beenmassages, schoeisel, podotherapie en cosmetische en decoratieve voetverzorging. Ook biedt VoetVak+ informatieve reportages, kritische interviews en praktijkgerichte achtergronden. Kortom: voetverzorging in al z'n facetten. Voor voetverzorgers,  schoonheidsspecialisten en nagelstylisten die méér willen en vooral méér omzet willen maken, vormt VoetVak+ een bron van vakgerichte informatie, die in de praktijk al snel heel waardevol zal blijken te zijn.

Λ

Wist je dat de kosten van een abonnement aftrekbaar zijn?

Als zelfstandig ondernemer kun je de kosten van je abonnement op VoetVak+ zien als aftrekbare kosten voor je onderneming. Je krijgt tot 50% van je abonnementsgeld weer terug van de fiscus. Als pedicure in opleiding mag je deze kosten ook aftrekken onder ‘studiekosten’ bij je aangifte. Als je BTW moet afdragen, kun je deze helemaal aftrekken. Deze krijg je voor 100% terug.

Λ

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op met:

KOGGESCHIP VAKBLADEN B.V.
Hettenheuvelweg 41-43 , 1101 BM Amsterdam-Zuidoost
Postbus 1198, 1000 BD Amsterdam
E-mail: abonnementen@voetvak.nl