Adverteren

Λ

Over Voetvak+

Over Voetvak+

VoetVak+ biedt acht keer per jaar praktische, vakgerichte informatie over voetverzorging in de meest brede zin van het woord. Onderwerpen als pedicuretechnieken, reflexzonetherapie, voet- en beenmassages, podotherapie en cosmetische en decoratieve voetverzorging komen in elk nummer aan de orde. Bovendien biedt VoetVak+ informatieve reportages, kritische interviews en praktijkgerichte achtergronden. Kortom, een vakblad over voetverzorging in al zijn facetten. Met een schat aan vaktechnische informatie ter ondersteuning van een optimale beroepsuitoefening en een rendabele bedrijfsvoering.
VoetVak+ bereikt iedereen in Nederland of België die zich beroepsmatig bezighoudt met voetverzorging. Het vakblad richt zich zowel op pedicures en podologen die hun vakgebied willen verbreden, als op schoonheidsspecialisten en nagelstylisten die hun behandelingspakket willen uitbreiden met (cosmetische) voetverzorging.

Λ

Verspreiding

VoetVak+ verschijnt 8 x per jaar in een verspreide oplage van 6.000 exemplaren per editie, waarvan ruim 4.000 vaste abonnees.

Λ

Direct mailing/ Uw brochure met het blad meesturen?

Uw brochure samen met Voetvak+ verzenden is goedkoper, doelgerichter, en krijgt meer attentiewaarde dan zelf direct mail verzenden. U bespaart duizenden euro's! Wij bezorgen uw brochure bij de juiste nagelstudio, bij de juiste persoon. Informeer hier.

Λ

Tarieven, sluitingsdata en technische informatie

Informatie over de advertentietarieven, de sluitingsdata voor het reserveren of aanleveren van advertentiemateriaal en de technische specificaties vindt u hier.

Λ

Advertenties boeken?

Neem contact op met:

Roel Abraham
r.abraham@bdu.nl
tel: 06-54274244

BDUvakmedia
Marconistraat 33
3771 AM Barneveld
Postbus 67, 3770 AB Barneveld
0342-494911