Λ

Profiteer van de vele voordelen van een abonnement:

  1. Je ontvangt VoetVak+ acht keer per jaar en bent steeds als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en noviteiten op het gebied van pedicure en voetverzorging.
  2. In ieder nummer vind je 'need to know' vakinformatie, praktische tips en inspirerende ideeën om meer te halen uit je pedicurepraktijk. De nieuwste behandelingen en technieken, succesvolle praktijkconcepten, ideeën om nieuwe klanten te werven, de nieuwste producten, zakelijk advies en gedegen achtergrondinformatie.
  3. In ieder nummer maak je kans op een voordeelaanbieding in de rubriek Lezersaanbieding.
  4. Je ontvangt als abonnee gratis de digitale versie van Voetvak+ met extra informatie.
  5. Je krijgt korting op de entreeprijs van de belangrijkste voor -en najaarsbeurzen in Utrecht en Brussel. 
  6. Je hebt recht op een blijvende korting van 30% op het tarief voor een vermelding als pedicure in de meest bezochte online beautygids op Beautyweb.nl.
  7. Je krijgt 30% korting op eerder verschenen nummers van Voetvak+ en overige beauty vakbladen.
  8. Als zelfstandig ondernemer zijn de kosten van een abonnement op Voetvak+ aftrekbaar als kosten voor de onderneming. Als pedicure in opleiding mag je deze kosten aftrekken onder ‘studiekosten’. Als je BTW moet afdragen, krijg je die voor 100% terug.

Λ

Maak gebruik van een van de volgende aanbiedingen:

Als u een machtiging voor automatische incasso afgeeft, ontvangt u €3,00 korting (alleen mogelijk voor Nederlandse abonnees).
Als u een proefnummer aanvraagt, ontvangt u het eerstvolgende nummer dat uitkomt.

Λ

Abonnee worden?

Wilt u abonnee worden? Vul dan hier het aanmeldingsformulier in.
Na het verzenden van het formulier, ontvangt u per mail een bevestiging van uw abonnementsaanvraag. Tarieven zijn inclusief 6% BTW en verzendkosten.

Λ

Voor overige vragen of opmerkingen m.b.t. je abonnement

Zoals het doorgeven van adreswijzigingen en gegevens ten behoeve van automatische incasso:
Klantenservice
BDUvakmedia
tel. +31(0)342 - 494882
e-mail: abonnementen@bdu.nl
Postbus 67, 3770 AB Barneveld

 

Λ

Over VoetVak+

Over VoetVak+

VoetVak+, het meest gelezen vakblad door professionals in de voetverzorging, verschijnt acht keer per jaar. Dit blad richt zich  op pedicures en podologen die hun vakgebied willen verbreden, en op schoonheidsspecialisten en nagelstylisten die hun aanbod willen uitbreiden met (cosmetische) voetverzorging. VoetVak+ besteedt in ieder nummer uitgebreid aandacht aan praktische pedicuretechnieken, ondernemerschap, reflexzonetherapie, voet- en beenmassages, podotherapie, dermatologie, en cosmetische en decoratieve voetverzorging. Ook biedt VoetVak+ informatieve reportages, kritische interviews en praktijkgerichte achtergronden. Kortom: voetverzorging in al zijn facetten. VoetVak+ vormt een bron van vakgerichte informatie, die in iedere praktijk erg waardevol is.