Λ

Over VoetVak+

Over VoetVak+


VoetVak+, het meest gelezen vakblad door professionals in de voetverzorging, verschijnt acht keer per jaar. Dit blad richt zich  op pedicures en podologen die hun vakgebied willen verbreden, en op schoonheidsspecialisten en nagelstylisten die hun aanbod willen uitbreiden met (cosmetische) voetverzorging. VoetVak+ besteedt in ieder nummer uitgebreid aandacht aan praktische pedicuretechnieken, ondernemerschap, reflexzonetherapie, voet- en beenmassages, podotherapie, dermatologie, en cosmetische en decoratieve voetverzorging. Ook biedt VoetVak+ informatieve reportages, kritische interviews en praktijkgerichte achtergronden. Kortom: voetverzorging in al zijn facetten. VoetVak+ vormt een bron van vakgerichte informatie, die in iedere praktijk erg waardevol is.

 

Λ

Redenen om je te abonneren op VoetVak+

  1. Je ontvangt VoetVak+ acht keer per jaar en bent steeds als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en noviteiten op het gebied van pedicure en voetverzorging.
  2. In ieder nummer vind je 'need to know' vakinformatie, tips, inspirerende ideeën om meer te halen uit je pedicurepraktijk. De nieuwste behandelingen en technieken, succesvolle praktijkconcepten, ideeën om nieuwe klanten te werven, de nieuwste producten, zakelijk advies en gedegen achtergrondinformatie.
  3. Je maakt regelmatig kans op de nieuwste producten in de rubriek 'Cadeautje van VoetVak+'.
  4. Je krijgt korting op de entreekaarten voor de belangrijkste voor -en najaarsbeurzen in Utrecht en Brussel.
  5. Je hebt recht op een blijvende korting van 30% op het tarief voor een vermelding als pedicure in de meest bezochte online beautygids op Beautyweb.n.
  6. Je krijgt 30% korting op eerder verschenen nummers van VoetVak+ en overige beauty vakbladen.
  7. Als zelfstandig ondernemer zijn de kosten van een abonnement op Voetvak+ aftrekbaar als kosten voor de onderneming. Als pedicure in opleiding mag je deze kosten aftrekken onder ‘studiekosten’. Als je BTW moet afdragen, krijg je die voor 100% terug.
  8. Je profiteert van diverse speciale lezersacties die regelmatig in het vakblad te vinden zijn.

 

Λ

Abonnee worden? Vul het onderstaande formulier in.

Nadat je het formulier hebt ingezonden, ontvang je per e-mail een bevestiging van de aanvraag voor een abonnement op Voetvak+. Betaling kan via automatische incasso of met een factuur, die wij je toezenden. Onderstaande tarieven zijn inclusief 6% BTW en verzendkosten.

Kies eerst een abonnement.

 

*: Deze velden dienen ingevuld te zijn, om verzending mogelijk te maken.

Beveiligingsvraag

 

Λ

Proefnummer aanvragen?

Bestel hier direct een proefnummer

Λ

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op met:

KOGGESCHIP VAKBLADEN B.V.
Hettenheuvelweg 41-43 , 1101 BM Amsterdam-Zuidoost
Postbus 1198, 1000 BD Amsterdam
Tel.: +31 (0) 20 691 6666
E-mail: abonnementen@voetvak.nl